April is 7 jaar en heeft Downsyndroom en autisme. Ze kan niet praten, maar wel fietsen als de beste. Daarom fietst ze samen met haar moeder 128 kilometer om geld en aandacht te vragen voor dolfijntherapie. Deze therapie helpt kinderen met beperkingen hun grenzen te verleggen.

De fietstocht is inmiddels geweest in mei 2011 en was een groot succes :)

stichting Dolfinn heeft April en haar zusje Hazel, die ook is geboren met het Downsyndroom, vorig jaar gesteund door 50% van de therapiekosten te betalen.

Omdat de therapie kleine wondertjes in de ontwikkeling teweeg heeft gebracht bij zowel April als Hazel, zouden wij niets liever willen dan beide meisjes weer naar therapie te sturen. Helaas is dit zeer kostbaar (en niet vergoed door zorgverzekeraars) . Indien u wilt sponsoren, kunt u contact opnemen met ons Doorzetten voor Dolfijntherapie

Wednesday, May 25, 2011

Tour de la Westfriesland, 2e etappe

In haar bolletjes trui reed April vandaag de tweede etappe van de Tour de la Westfriesland. Natuurlijk wist ik al dat ze van fietsen hield, maar dat ze zo'n coureur was had ik niet kunnen vermoeden. Tot de laatste metertjes blijft ze lachen en trappen, en dat na ruim 40 kilometer! We zijn uiteindelijk een paar kilometer na Medemblik gestopt.

We hadden weer geweldig weer en liggen voor op schema. Da's maar goed ook want morgen is het weer iets minder en vrijdag ronduit slecht. Vandaag sluit ik af met wat foto's genomen en route, en een hartelijk dankwoord aan de mensen die zo vriendelijk waren onze fiets te stallen afgelopen nacht en vannacht, en ook de mensen die hun huis en toilet vandaag even beschikbaar stelden voor onze broodnodige behoeften.


Vlak na de start van de 2e etappe: enkele kilometers voor Enkhuizen op de dijk.











Even een boterhammetje in de theetuin (heel leuk plekje!) in Andijk












Poseren voor de stoomtrein in Medemblik

1 comment:

  1. helemaal te gek weer; iedereen vind het zo goed van April. Wij gaan duimen voor mooi weer want dat fietst veel leuker! Doe je best meisje! groetjes uit Amstelveen

    ReplyDelete