April is 7 jaar en heeft Downsyndroom en autisme. Ze kan niet praten, maar wel fietsen als de beste. Daarom fietst ze samen met haar moeder 128 kilometer om geld en aandacht te vragen voor dolfijntherapie. Deze therapie helpt kinderen met beperkingen hun grenzen te verleggen.

De fietstocht is inmiddels geweest in mei 2011 en was een groot succes :)

stichting Dolfinn heeft April en haar zusje Hazel, die ook is geboren met het Downsyndroom, vorig jaar gesteund door 50% van de therapiekosten te betalen.

Omdat de therapie kleine wondertjes in de ontwikkeling teweeg heeft gebracht bij zowel April als Hazel, zouden wij niets liever willen dan beide meisjes weer naar therapie te sturen. Helaas is dit zeer kostbaar (en niet vergoed door zorgverzekeraars) . Indien u wilt sponsoren, kunt u contact opnemen met ons Doorzetten voor Dolfijntherapie

Saturday, May 28, 2011

De laatste loodjes

Op deze druilerige, en vooral winderige, dag sloot April vandaag haar fietstocht af. De laatste loodjes wogen inderdaad zwaar want het was ploeteren tegen een fikse Zuidwestenwind. Gelukkig stond er een enthousiast welkomst comite op ons te wachten in centrum Heiloo.
Zelfs de burgemeester van Heiloo kwam ons op deze winderige dag feliciteren met het behalen van de finish. We voelden ons zeer vereerd met deze belangstelli.ng.

Vrijwilligers van stichting Dolfinn deelden ons mee dat we voorlopig 693 Euro hebben opgehaald, maar er komt nog meer bij......we moeten de giften die we onder familie, vrienden etc. hebben opgehaald nog tellen. Misschien komen er ook nog overmakingen na het stuk dat te zien was op Hart van Nederland gisteren.
Wie het heeft gemist, het is zeer de moeite waard:
http://www.hartvannederland.nl/nederland/friesland/2011/gehandicapt-meisje-fietst-voor-therapie/

Voorlopig willen we graag iedereen hartelijk bedanken voor de gulle donaties, aanmoedigingen, en het laten overnachten van onze fiets. We hebben hard gewerkt, en vooral veel genoten van onze tour door Westfriesland.






No comments:

Post a Comment