April is 7 jaar en heeft Downsyndroom en autisme. Ze kan niet praten, maar wel fietsen als de beste. Daarom fietst ze samen met haar moeder 128 kilometer om geld en aandacht te vragen voor dolfijntherapie. Deze therapie helpt kinderen met beperkingen hun grenzen te verleggen.

De fietstocht is inmiddels geweest in mei 2011 en was een groot succes :)

stichting Dolfinn heeft April en haar zusje Hazel, die ook is geboren met het Downsyndroom, vorig jaar gesteund door 50% van de therapiekosten te betalen.

Omdat de therapie kleine wondertjes in de ontwikkeling teweeg heeft gebracht bij zowel April als Hazel, zouden wij niets liever willen dan beide meisjes weer naar therapie te sturen. Helaas is dit zeer kostbaar (en niet vergoed door zorgverzekeraars) . Indien u wilt sponsoren, kunt u contact opnemen met ons Doorzetten voor Dolfijntherapie

Thursday, May 26, 2011

stormetappe

Vandaag was het behoorlijk ploeteren door het Westfriese polderlandschap. De wind was aangewakkerd tot stormachtig en helaas hadden we hem tegen. Gelukkig hebben we het droog gehouden.


De stemming was nog steeds goed maar de vermoeidheid begon een beetje zichtbaar te worden vandaag. We zijn uiteindelijk neergestreken in Sint Maarten.


Morgen een dagje van rust, en zaterdag trappen we in een keer door naar de thuisbasis, centrum 't Loo te Heiloo waar we naar verwachting om 15:00 uur aankomen.


Op de dijk iets buiten Schagen.

1 comment:

  1. het is ook geen weer voor een meisje van 7 in de storm; maar ze heeft het toch maar weer mooi gedaan!

    ReplyDelete